diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden een uitgebreid scala aan hoogwaardige diensten om ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig en betrouwbaar blijft. 

APK

U kunt bij ons terecht voor de APK keuring van uw personenwagen, bus of camper.

Onderhoud & Reparatie

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en repratie van uw personenwagen, bus en camper.

airco

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw airco.

trekhaak

U kunt bij ons terecht voor het monteren van een trekhaak op uw voertuig.

uitlijnen

U kunt bij ons terecht voor het uitlijnen voor uw personenwagen.

Maak vandaag nog
uw afspraak

U kunt contact met ons opnemen per mail, contactformulier of uiteraard telefonisch!

Waarom

Autobedrijf J. de Rond

Wij begrijpen dat uw auto, bus of camper, meer is dan slechts een voertuig; het is een essentieel onderdeel van uw leven. Daarom staan wij klaar om u op weg t helpen!

 • APK keuring

  Houd uw auto volledig conform de wettelijke voorschriften met onze uitgebreide APK-keuringen. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig veilig en emissieconform blijft.

 • Onderhoud & reparatie

  Of het nu gaat om een personenwagen, een bus of een camper, onze ervaren monteurs bieden eersteklas onderhoud en reparatieservices. Wij houden uw voertuig in topconditie, of het nu gaat om routinematige controles of complexe herstellingen.

 • Airco onderhoud en reparatie

  Laat uw airconditioning in perfecte staat verkeren, zodat u comfortabel kunt rijden in alle seizoenen. Wij zorgen voor regelmatig onderhoud en snelle reparaties om uw interieur aangenaam te houden.

 • Trekhaak montage

  Als u van plan bent om met een trailer, caravan of camper op pad te gaan, zorgen wij voor een veilige en professionele trekhaakmontage. Uw avonturen worden moeiteloos en veilig.

 • Uitlijnen van voertuigen

  Een goede uitlijning is essentieel voor de stabiliteit en veiligheid van uw personenwagen. Onze moderne apparatuur en ervaren technici zorgen voor een optimale wegligging.

Meest gestelde vragen

U kunt onze actuele openingstijden vinden op de contactpagina van onze website. Door onze brede openingstijden, kunt u zelfs in de avond uw auto brengen of ophalen.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. 

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring om de veiligheid en milieuprestaties van uw auto te controleren. De frequentie van de keuring is wettelijk bepaalt, dit kunt u checken bij het RDW.

De duur van een reparatie of onderhoudsbeurt varieert afhankelijk van het type werk dat moet worden uitgevoerd. We streven er echter naar om uw voertuig zo snel mogelijk weer aan u terug te geven. Voor een nauwkeurige schatting kunt u contact met ons opnemen.